13:30, 14 Janar 2018

Zgjedhja e fustanit perfekt për mbrëmjen e maturës, mund të jetë një çështje e vështirë, por jo nëse nëna juaj ka të fshehur një të tillë në dollapin e saj.

Më poshtë ju sjellim disa fotografi të disa vajzave që fustanin për mbrëmjen më të rëndësishme, e gjetën tek e ëma, transmeton Klan Kosova.

Dhe padyshim se ato dolën mahnitëse edhe pse nuk shpenzuan shumë para…

Tacky Prom Last Night!First Worn In 1962 - Last Worn In 2013. Mother, Two Daughters And One Grand DaughterThe Mom On The Left Says Her Daughter Was Left Disappointed By A Dress She Ordered Online, So She Raided Her Closet And Found This Saucy Purple Number InsteadWearing My Mom's Prom Dress 25 Years Later!Prom 1980 Something And Prom 2016My Daughter Did That. She Wore My Exact Prom Dress From My PromHad The Privilege Of Wearing My Mom's Dress To Prom TonightMy Daughter Wore My Gown To A Friends Senior Prom That I Wore For My Sister In Law's Wedding 20 Years AgoWore The Dress My Mum Made When She Was 17. In 1987. And Wore It To My Senior Ball Last Weekend Me In 1996 And My Daughter, Zoe In 2016 Wearing The Same Prom Dress