9:40, 14 Mars 2017

Një vajzë amerikane vuante nga trikotilomania, një çrregullim që e shtyen personin t’i tërheqë dhe shkulë flokët veta.

Halee Candler-Wilson nga California kishte mbetur e pastrehë dhe thotë se tërheqja e flokëve i jepte një sens kontrolli.

Ky çrregullim kishte bërë qe Halee të ketë pjesë tullace në kokë, andaj ajo ishte detyruar që t’i rruante flokët.

Por ajo thoë se ky veprim kishte çuar në shërimin e saj, pasi që deri në momentin që flokët e saj u rritën mjaftueshëm për t’i shkulur, ajo kishte gjetur gjëra të tjera për ta shpërqendruar veten.

“Rikuperimi është i veshtirë, por i mundshëm”, tha ajo.

3e374a2b00000578-4308194-image-a-9_1489397452836

Interesante