20:00, 13 Shtator 2017

Të ushqyerit shëndetshëm dhe në kohë mund të ndihmojë njerëzit që vuajnë nga problemet e frymëmarrjes të zvogëlojnë simptomat e astmës.

Kështu thuhet në hulumtimin e fundit britanik, studim në të cilin sugjerohen dhe ushtrimet tre herë në javë dhe pas një diete të shëndetshme njerëzit e patën më të lehtë përgjysmimin e simptomave të tyre për një periudhë dymuajshe, transmeton Klan Kosova.

Gjetjet ofrojnë shpresë për një mënyrë të thjeshtë të menaxhimit të kushteve për 5.4 milion njerëz në Britani që aktualisht marrin trajtim për astmë.

Interesante