9:00, 7 Nëntor 2017

Të gjithë ne duam të kemi një buzëqeshje rrëzillëtëse, dhe për një rezultat të tillë sigurohemi të bëjmë gjithçka.

Ne e vizitojmë shpesh dentistin, refuzojmë ushqime të ëmbla dhe kujdesemi edhe se çfarë hamë por shpesh herë edhe nuk ia dalim.

Megjithatë shumë prej nesh nuk e dimë se në fakt janë disa ushqime që ndikojnë që të kemi një buzëqeshje të zverdhur dhe për më tepër që dëmtojnë dhëmbët tonë, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë gjeni këto ushqime.

Boronicat

Vera e bardhë

Vera e kuqe

Patatina

Çamçakëz

Kokoshka

Domate

Buka, makaronat dhe patatet

Frutat e thara

Çaji

Image result for tea

Interesante