22:30, 13 Shkurt 2018

Nëse e keni menduar t’i bashkangjiteni ushtrisë ose të merreni me sport si pjesë të profesionit, atëherë fillimisht hidhini një sy disa prej uniformave zyrtare.

Sot kemi atletë dhe ushtarë që detyrohen të veshin rroba të çuditshme!

Ne i këmi përzgjedhur 17 uniforma të tilla, që ju t’i shihni para se të ndërrmerni ndonjë vendim.