22:20, 12 Shtator 2017

Benny Andersson ka konfirmuar për një gazetë suedeze, që plani për një turne nga grupi i famshëm “ABBA” me katër anëtarët e tij, është duke u realizuar.

Bëhet fjalë për koncerte virtuale.

Turneu në të cilin mund të shihen figurat virtuale të Benny, Bjorn lveaus, Anni-Frid Lyngstad dhe Agnetha Fältskog pritet të filloj në vitin 2019.

“Do të marrë kohë, ngaqë digjitalizimi i një fytyre kërkon kohë. Është shumë qejf dhe është një avancim i madh teknologjik. Do të jetë diçka interesante” ka thënë Andersson.

 

Interesante