14:32, 17 Shkurt 2017

Kremlini tha sot se nuk është i zhgënjyer me mënyrën se marrëdhëniet midis SHBA-së dhe Rusisë po zhvillohen nën udhëheqjen e presidentit amerikan Donald Trump dhe se perspektiva e këtyre marrëdhënieve mund të shihet vetëm kur liderët e të dyja vendeve të takohen.

“Ne nuk jemi duke kërkuar nëpërmjet syzeve rozë, ne kurrë nuk kemi pasur iluzione në mënyrë kështuqë nuk kemi për çfarë të jemi të pakënaqur,” tha zëdhënësi i presidentit rus Vladimir Putin, Dmitri Peskov, raporton Reuters, përcjellë Klan Kosova.

Interesante