21:23, 11 Dhjetor 2017

Presidenti i SHBA-së, Donald Trump ka nënshkruar udhëzimin sipas të cilit astronautët e NASA do të rikthehen në Hënë.

Por ky sipas këtij udhëzimi që ka vulën e presidentit mund të mos jetë caku i vetëm, pasi që ata mund të shkojnë edhe në planetin tjetër të sistemit diellor – Mars, shkruan Sky News, përcjellë Klan Kosova.

Ashtu siç ka qenë paralajmëruar Trump është drejtuar nga Administrata Kombëtare, Hapësinore dhe Aeronautike.