16:05, 11 Janar 2017

Me vetëm nëntë ditë që kanë mbetur para inaugurimit të tij si President i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, edhe njëherë e ka gjetur veten në qendër të një skandali ku përfshihen lidhjet e tij me shtetin e Rusisë.

Një përmbledhje e disa dokumenteve, që i janë dorëzuar Presidentit Barack Obama, përfshijnë akuza se Trump dhe surrogatët e tij ishin të lidhur direkt me Kremlinin, gjatë dhe para kampanjës elektorale të vitit 2016.

Në këtë raport përfshihen detaje të akteve perverse të Trump, ku theksohet edhe involvimi i prostitutave, akte këto që kanë zënë vend në një dhomë hoteli në Moskë.

Ky raport thotë se Rusia e ka shfrytëzuar perversitein e Trump’it, për të komprometuar presidentin e ri të SHBA-së.

 

Interesante