22:44, 13 Janar 2018

Futja e mjaftueshme e lëngjeve në trup ndikon që lëkura juaj të duket më e shëndetshme, rinore dhe mirë e hidratuar.

Gjëja e parë që duhet të bëni pasi të zgjoheni është të pini një gotë me ujë. Secili prej jush ka disa shprehi të përditshme, për të cilat ndoshta edhe nuk jeni të vetëdijshëm, transmeton Klan Kosova

Pa marrë parasysh se sa herët zgjoheni, duhet ta praktikoni ritualin e mëngjesit sepse ju ndihmon në ngritjen e energjisë dhe i tejkaloni më lehtë të gjitha pengesat dhe detyrimet ditore.

Më poshtë janë disa aktivitete që ju duhet t’i praktikoni çdo ditë.

Pini të paktën një deri dy litra ujë në ditë

Stërvituni ose meditoni në rutinën tuaj të përditshme

Hani mëngjesin

klankosova.tv