Për një fillim të ri. Një aventurë të madhe. Apo të jetosh plotësisht në paqe me vetën dhe njerëzit që dashuroni.

19:33, 15 Maj 2018

Kurdo që vendosni nuk është vonë, pavarësisht moshës – vetëm se ju duhet guxim dhe përkushtim për një realitet të ri, transmeton Klan Kosova.

BreakAwayTales, është një llogari në Instagram, përmes së cilës çdo ditë rrëfehen histori frymëzuese të njerëzve që fantazitë e tyre i kanë kthyer në realitet.

Tregimet inkurajojnë të provojnë mënyra jo të zakonshme të jetesës në hapësirat nomade, minimale dhe të pavarura, përcjell Klan Kosova.

Përmes kësaj platforme do të njiheni me njerëzit që jetojnë në ndonjë shtëpi të vogël, në ndonjë kodrinë apo në çfarëdo hapësirë tjetër – përpos shtëpisë së tyre.


klankosova.tv