16:41, 14 Qershor 2018

Legjenda e futbollit Italian, Andrea Pirlo, i ka emëruar tre lojtarët që aktualisht i ekzekutojnë goditjet e lira më së miri sipas tij.

“Për momentin tre ekzekutuesit më të mirë të goditjeve të lira në botë janë Lionel Messi, Miralem Pjaniq dhe Paulo Dybala”, ka thënë Pirlo për Goal.

“Të tre dinë që t’i shutojnë goditjet e lira shumë mirë”, shtoi një prej ekspertëve të realizimit të faulave.