8:30, 10 Nëntor 2017

Toronto Raptors ka shënuar fitore ndaj New Orleans Pelicans duke e mposhtur 122-118.

DeRozan pati 33 pikë për kanadezët, ndërsa double double që Holiday (34-11) dhe Cousins (20-15) arritën, nuk mjaftuan që mysafirët të ngadhnjejnë.

https://www.youtube.com/watch?v=3fXkQy_-RYo