14:30, 18 Qershor 2017

A ka ndonjë gjë që tigrat nuk mund ta bëjnë? Ata ngjiten, vrapojnë … dhe notojnë.

Ky tigër në videon e mëposhtme ka notuar për herë të parë, dhe siç bëjnë kafshët, ata thjesht ndjekin instinktin e tyre, njofton Klan Kosova.

 

 

Interesante