11:03, 9 Korrik 2017

Fotografi, Nilanjan Ray ka arrit që të kapë diçka vërtetë spektakolare dhe tërësisht unike.

Ray ishte në biosferën e Nilgri në Tamil Nadu të Indisë kur arriti të shkrep imazhe të rralla të një tigri “të zbehtë”, transmeton Klan Kosova.

Pasi ngarkoi fotografitë në webfaqen e tij, ato janë shpërndarë nga njerëzit shumë shpejtë.

Arsye për skepticizëm është fakti se njëri prej rasteve kur është parë një tigër i ngjashëm në vitet e 50-ta të shekullit të kaluar.
Perhaps the palest tiger in the wild by Nilanjan Ray on 500px.com

Interesante