22:08, 20 Mars 2017

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka bërë të ditur se është takuar me zyrtarin e lartë në Selinë e Shenjtë në Vatikan, Vincenzo Paglias.

“Ishte kënaqësi dhe nder që së bashku me liderë fetarë të Kosovës, t’i uroj mirëseardhje Monsignor Vincenzo Paglias, themelues i Komunitetit të mirënjohur të Shën Exhidios dhe zyrtar i lartë në Seli të Shenjtë. Ishte mik i Kosovës në kohëra të vështira, është mik i vërtetë i Kosovës sot”, ka shkruar Thaçi në llogarinë e tij në Facebook, transmeton Klan Kosova.

Interesante