21:27, 12 Shkurt 2018

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka bërë foto me Ivanka Trump, vajza e presidentit, Donald Trump.

Ivanka është edhe gruaja e Jared Kushner, këshilltari kryesor i Donald Trump, dhe njeriu me më ndikim në kabinetin e Shtëpisë së Bardhë.

Fotoja e Thaçit duket të jetë realizuar në Uashington, në Lutjet e Mëngjesit.

klankosova.tv