10:00, 7 Dhjetor 2017

San Antonio Spurs ka triumfuar ndaj Miami Heat me rezultat 117-105.

Të prirë nga 25 pikët e Johnson, 22 të Waiters dhe 19 të Richardson, Miami nuk arriti ta befasojë nikoqirin, që shfaqi një lojë tejet kolektive, ku tetë lojtarë shënuan pikë dyshifrore.

Aldridge, me 18, Forbes (17), Gay (16), Mills (13), Green (12), Gasol (12) si dhe Ginobili e Parker me nga dhjetë pikë, kompletuan performancën fantastike të Spurs-ave.

https://www.youtube.com/watch?v=mfRS4-UoTu4