15:04, 13 Mars 2017

Një nga konferencat më të mëdha në fushën e teknologjisë – Mobile World Congress, ka nisur dhe përfunduar dhe që ka sjell në vëmendjen e njerëzve telefona të ri.

Kjo përfshinë modele të reja nga firmat si LG, Sony dhe Motorola, që të gjitha vijnë me modele të reja, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë e keni një listë me telefonat më të mirë që mund të blihen e që gjenden në këtë kongres.

20. BlackBerry Classic20. BlackBerry Classic

19. BlackBerry Priv
19. BlackBerry Priv

18. Moto G4
18. Moto G4

17. LG G5
17. LG G5

16. Samsung Galaxy Note 5
16. Samsung Galaxy Note 5

15. ZTE Axon 7
15. ZTE Axon 7

14. LG V20
14. LG V20

13. HTC 10
13. HTC 10

12. Moto Z
12. Moto Z

11. Huawei Mate 9
11. Huawei Mate 9

10. OnePlus 3T
10. OnePlus 3T

9. iPhone SE
9. iPhone SE

8. iPhone 6S
8. iPhone 6S

7. iPhone 6S Plus
7. iPhone 6S Plus

6. Samsung Galaxy S7
6. Samsung Galaxy S7

5. Samsung Galaxy S7 Edge
5. Samsung Galaxy S7 Edge

4. iPhone 7
4. iPhone 7

3. iPhone 7 Plus
3. iPhone 7 Plus

2. Google Pixel XL
2. Google Pixel XL

1. Google Pixel
1. Google Pixel

Interesante