14:56, 13 Nëntor 2017

Në Galerinë Kombëtare të Kosovës, të hënën më 20 nëntor do të hapet ekspozita retrospektive e piktorit Halil Muhaxhiri “Në shqetësime dhe heshtje”.

Hapja e kësaj ekspozite bëhet në orën 19:00.

Piktori Halil Muhaxhiri i cili njëherit ishte profesor i Fakultetit të Arteve në Universitetin e Prishtinës ka ndërruar jetë në tetor të vitit 2013.

Në videon e mëposhtme mund t`i shihni disa nga veprat e Muhaxhirit: