12:55, 24 Dhjetor 2017

Përdorimi i telefonave mobil është i pashmangshëm në ditët e sotme.

Por ka shumë rëndësi se kur edhe mënyra e përdorimit të tyre. Kur flini s’keni pse i mbani afër.

Sipas zyrtarëve nga departamenti i Shëndetit Publik në Kaliforni, rrezet radioaktive janë të dëmshme për shëndetin e njerëzve, përcjellë Klan Kosova.

Sipas një studimi të fjeturit duke pas telefonin pranë shkakton sëmundje, si kanceri dhe steriliteti.

Madje as bartja e tyre në xhepa nuk është e prefereushme, nëse dëshironi që të keni fëmijë nesër.