14:02, 13 Prill 2017

Dy të dënuar në një burg të Shteteve të Bashkuara të Amerikës kanë arritur që para rojeve, të kontrabandojnë dy kompjuterë, t`i lidhin ata me internet, dhe të kryejnë disa krime kibernetike të tilla si mashtrime me kredit -karta dhe vjedhje të identitetit.

Siç bëhet e ditur në një raport të publikuar nga Zyra e Inspektorit të Përgjithshëm të Shtetit të Ohios, Adam Johnston dhe Scott Sprigs, të cilët kanë shërbyer një dënim në burgun e nivelit të sigurisë së mesëm në  Institucionin Korrektues të Marionit, transmeton Klan Kosova.

Interesante