19:33, 14 Dhjetor 2017

Apple ka lëshuar në treg kompjuterin më të fuqishëm ndonjëherë.

iMac Pro në pamje duket sikur një kompjuter tradicional, që nuk ka ndryshuar për vite, por në përbërje ai është shumë i fuqishëm, shkruan Independent, përcjellë Klan Kosova.

Sipas ridizajnimit të Apple të Mac, ai ka fuqi proceduese shumë të lartë. Ky kompjuter ka dalë në treg sot dhe kushton 4 mijë e 999 funta.