17:42, 14 Mars 2018

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi ka uruar miratimin e ligjit për përdorimin e gjuhës shqipe, përmes nja statusi në rrjetin social Facebook, transmeton Klan Kosova.

“Ligji për përdorimin e gjuhës shqipe, u votua në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, sapo kaloj. Urime,”, ka shkruar Xhaferi.

Me 64 vota pro dhe asnjë kundër në Kuvendin e Maqedonisë sot u miratua Ligji për gjuhët.