22:55, 18 Qershor 2017

Këpucët me taka janë bërë për të ecur – pavarësisht se çfarë gjinie jeni.

Ka shumë mënyra se si shoqëria i pranon gjërat kur flitet për pamjen e femrave, por jo edhe për burrat.

Por që kohërat po ndryshojnë. Duket se tash takat te mbathjet e burrave janë rikthyer në modë.

Fjalë për fjalë kjo ju është thënë në biblën e modës ‘Vogue’, transmeton Klan Kosova.

Takat te burrat thuhet se janë për vetësiguri dhe vetëbesim dhe se nëse shihen te ata nuk duhet të merret si diçka seksi.

Interesante