19:52, 7 Janar 2017

Një djalosh kinez në Universitetin e Sporteve të Shanghait, ka rrahur një studente tjetër, pasi që kjo e fundit gjatë një debati gjatë ligjëratës i kishte treguar që ishte gabim.

Në vendëse të pranonte që kishte gabim, djaloshi vendosi që të qëronte hesapet me nxënësen kështu duke e goditur atë nga mbrapa dhe përderisa e kishte rrëzuar në tokë.

Shikojeni videon.

 

Interesante