14:57, 11 Janar 2017

Zyrtarë të futbollit në qytetin brazilian të Rio de Janeiro kanë bërë thirrje për veprime urgjente për të parandaluar dëmtimin e mëtejshëm të stadiumit të famshëm të qytetit Maracana pasi ai cdo ditë e më shumë po dëmtohet.

Federata e futbollit të qytetit tha se dritaret e stadiumit janë thyer dhe pajisjet brenda tij janë vjedhur, njofton Klan Kosova.

Sipas federatës, shqetësimet mbi të tashmen dhe të ardhmen e këtij stadiumi janë në rritje.

Stadiumi Maracana ka një kapacitet prej rreth 78 mijë ulësesh.

Interesante