20:29, 11 Janar 2017

Një person i armatosur ka hapur zjarr në një supermarket spanjoll duke thirrur “Allahu Ekber”, transmeton Klan Kosova.

Sulmuesi, i cili raportohet se mbante benzinë dhe barut, hyri në dyqanin “Mercadona”, në rajonin Si Lagoas  në Spanjë.

Deri sa kishte blerës brenda në supermarket, personi i armatosur hyri brenda duke shtënë disa herë në ajër.

He was reportedly carrying gasoline and gunpowder, and was later detained after a struggle ensued

The incident, which happened at around 2pm, did not result in any injuries but left many extremely shaken

 

Interesante