13:32, 13 Tetor 2017

Organizata e Kombeve të Bashkuara për Arsim, Shkencë dhe Kulturë (UNESCO) sot zgjedh drejtorin e ri në një kohë kur SHBA dhe Izraeli kanë njoftuar se do të tërhiqen nga organizata.

Siç raporton Reuters, kushdo që voton për këtë pozicion do të duhet të rikthejë besimin e agjencisë, misioni i së cilës është të mbrojë trashëgiminë kulturore dhe natyrore të botës, të rrezikuar nga rivalitetet rajonale dhe mungesa e parave, transmeton Klan Kosova.