18:54, 16 Korrik 2017

 

Sonte emetohet episodi i parë nga sezoni i shtatë i serisë Game Thrones.

Ky episod është titulluar “Dragonstone” dhe do të jepet në ora 3 të mëngjesit me kohën tonë lokale.

Ky prodhimi i HBO nga librat e George R.R. Martin ka dalë të jetë një sukses gjigant, dhe tashmë GOT llogaritet si një nga seritë më të mira të gjitha kohërave.

Interesante