18:36, 15 Maj 2018

Cila është zgjidhja që ka gjetur Aleksandër Vuçiq për Kosovën?

Çfarë kompromisi e ka ndërmend të bëjë presidenti i Serbisë?

A e do ai bosnjëzimin e Kosovës?

Ndodhën ndonjëherë takime mes Vuçiq, Thaçit e Ramës për ndarje territoriale, apo jo?

Cili është raporti i presidentit serb me presidentin kosovar?

Si e kujton Vuçiq periudhën e luftës në Kosovë dhe a do të kërkojë Serbia falje për krimet?

Kush është shqiptari që Vuçiq do të donte ta takonte?

Ku luan ai shah me shqiptarë dhe çfarë mendimi ka për ta?

Kur do të vije në Prishtinë?

Këto dhe shumë përgjigje të tjera do t’i jep vet Vuçiq në një intervistë të rrallë për një media shqiptare.

Ndiqeni sonte në Zona B në Klan Kosova, me fillim në orën 21:00.

klankosova.tv