9:02, 20 Qershor 2017

Sulmet në zemër janë ndër shkaqet kryesore të vdekjes së hershme në botën moderne, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë pak para tragjedisë, trupi ynë na dërgon sinjale që thjesht nuk duhet t’i injorojmë.

Sipas studimeve të fundit, simptomat e një sulmi në zemër manifestohen ndryshe te burrat dhe gratë.

Këto janë gjashtë simptomat që manifestohen te gratë:

1.Dhimbjet në qafë, nofulla dhe në krahë

2.Dhimbje në stomak

3.Djersë të ftohta

4.Vështirësi në frymëmarrje

 

Interesante