23:00, 6 Dhjetor 2017

The “Silence Breakers” – të cilët e kanë bërë publike historinë e tyre rreth sulmeve seksuale – janë emëruar Personazhe të Vitit nga revista Time.

Shumë gra kanë folur publikisht që nga muaji tetor rreth sjelljeve të këqija seksuale nga dhjetëra njerëz të profilit të lartë në botën e showbizit, media, biznes dhe sport, transmeton Klan Kosova.

Koha ka vlerësuar ata që e kanë dhënë zërin për të hapur sekrete, për t’i shtyrë rrjetet pëshpëritëse në rrjete sociale, për të na shtyrë të gjithë ne që të ndalojmë së pranuari të papranueshmen.

Kopertina e revistës përbëhet nga AShley Judd, Taylor Swift, Susan Fowler dhe të tjerë që kanë thënë se ishin ngacmuar.