20:00, 12 Qershor 2018

Pothuajse të gjitha gratë kanë pafund rroba që nuk i veshin, në dollapët e tyre.

Por, bluzat që ndonëse i keni blerë por nuk i vishni më, mos i hidhni. Thjesht shihni idetë e mëposhtme dhe krijoni bluza unike.

Ju duhet vetëm një bluzë, pak kreativitet dhe ju i keni ‘dhuruar’ vetes një bluzë shumë të veçantë, transmeton Klan Kosova.

Shihni idetë e mëposhtme dhe dhuroni vetes diçka të veçantë, ndryshe nga e zakonshmja!

Metodë e pazakontë si ta ndryshoni bluzën tuaj

Shtoni material transparent, një dekorim (fjongo) dhe keni krijuar një bluzë të re fantastike

Metodë e lehtë si ta krijoni një bluzë shumë elegante

Bluzave tuaja shtoni shkëlqim

Xhufkat mund ta kthejnë një bluzë të thjeshtë në diçka shumë speciale 

Bluzë unike

Krejt çka ju duhen janë gërshërët dhe pak kreativitet

Efekti “ombre” funksionon për mrekulli në bluzat e thjeshta

Pak ndryshime mund të transformojnë pamjen tuaj krejtësisht

Metodë kreative si t’i dekoroni krahët dhe të krijoni bluzë të re

Shtoni ngjyra

Bluza e thjeshtë mund të shndërrohet në fustan

Dekorim elegant me litar

Nuk gaboni asnjëherë me lulet

Nëse bluza ju bie e madhe, provojeni këtë

Koha e verës ju kujton shalqirin

Ide tjetër fantastike për dekorimin e bluzave

Ide e mrekullueshme kur niseni për pushime

Efekti i dantellës