8:30, 15 Nëntor 2017

Pas të 40-tave tuaja, në shëndetin dhe jetën tuaj në përgjithësi shfaqen disa probleme.

Një nga to që s’mund të përballohet shumë është ajo e të bërit gjumë rehatshëm, transmeton Klan Kosova.

Megjithatë, sipas ekspertëve britanikë, rekomandohet që personat e kësaj moshe, të cilët kanë probleme me gjumin, të bëjnë më shumë aktivitete sportive.

Pagjumësia në këtë moshë sipas tyre është e natyrshme, por për ta tejkaluar atë në mënyrë të lehtë, tentoni terapi që relaksojnë psikologjinë tuaj, thuhet tutje në raportin e tyre të publikuar, transmeton Klan Kosova.

Sipas publikimit të Runnersëorld, bëhet e ditur se këto rekomandime vlejnë sidomos për gratë.

Madje thuhet se ato duhet të eleminojnë çdo dritë të lehtë në dhomën e tyre të gjumit.