14:01, 17 Korrik 2017

Nganjëherë hamendësojmë se si ka ardhur puna deri te një situatë e caktuar.

Një nga ato momente mund të gjendet edhe në këtë video të publikuar nga faqja e NTD Life në Facebook që shfaq një dhi e cila çuditërisht ka arritur të hipë dhe të ngujohet në telat e rrymës.

Më vonë gjatë videos, shihen disa persona duke ia zgjatur shkallët dhe duke e shpëtuar dhinë.

Për më shumë, shikoni videon më poshtë:

How can this goat be hanging from the power line?Credit: Newsflare

Gepostet von NTD Life am Sonntag, 16. Juli 2017

Interesante