18:30, 21 Prill 2017

Gratë 30 vjeçare nga ideja që duhet të duken më të reja, shpesh bëjnë gabime në veshje dhe duken si tinejxhere.

Më poshtë janë disa këshilla se si duhet të vishen gratë që janë mbi moshën 30 vjeçare në mënyrë që ato të duken bukur dhe përkitazi me moshën e tyre, transmeton Klan Kosova.

Çantat

Bluzat e shkurtëra

Xhinset shumë të ngushta

Fustanat e ngushtë

Këpucët sportive kombinuar me pallta ose fustana

Pantollonat e shkurtëra

Fustanet e fryra

Detaje të vogla

Xhaketa dhe xhinse

 

Interesante