12:00, 21 Korrik 2017

Aktorët dhe aktoret e njohura nuk na habisin më kur vendosin të ndryshojnë imazhin  tyre, sepse pothuajse një gjë e tillë është pjesë e punës së tyre.

Puna në një projekt të ri pothuajse gjithmonë i detyron ata të transformohen, ndonjëherë edhe aq shumë sa bëhen pothuajse të panjohur në sytë e publikut, transmeton Klan Kosova.

Ndonjëherë ata duhet edhe të ndryshojnë gjininë e tyre, me ndihmën e grimit dhe kostumeve.

Por si do të dukeshin disa nga yjet e njohur nëse ndryshojnë gjini?

Shihni këto fotografi të mëposhtme dhe lëreni imagjinatën të punojë!

Benedict Cumberbatch

Tilda Swinton

Kate Winslet

James McAvoy

Joseph Gordon-Levitt

Keira Knightley

Keanu Reeves

Charlize Theron

Emilia Clarke

Daniel Radcliffe

Jared Leto

Elijah Wood

Interesante