20:34, 6 Shkurt 2018

Për sigurinë e internetit dhe qasjen e fëmijëve në të, sot u debatua gjatë në Prishtinë.

Apeli ishte që fëmijët të mbikëqyren nga prindërit, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Mejreme Gashi.

klankosova.tv