18:55, 21 Prill 2017

Në Deçan janë shtuar masat e sigurisë pas paralajmërimit se do të ketë protestë për pronat te Manastiri.

Protestën e kanë paralajmëruar drejtuesit e Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan. Ajo do të mbahet me 28 prill nga ora 11:00 deri në orën 12:00, në rrugën e Manastirit të Deçanit.

Sipas këtij njoftimit kjo protestë do të mbahet për shkak të mos reflektimit të Qeverisë së Kosovës, për kontestin pronësorë në mes të qytetarëve, ndërmarrjeve, Komunës së Deçanit dhe Manastirit të Deçanit në lidhje me pronat e ndërmarrjeve “Apiko” dhe “Iliria”.

18073468_10211382488189889_499364980_n
18035624_10211382487949883_34031001_n

klankosova.tv

Interesante