17:49, 19 Prill 2017

Para se të ankoheni për punën dhe shefin tuaj, vetëm kujtojeni se disa njerëz kryejnë punë më të rënda për ta nxjerrë bukën e gojës.

Më poshtë keni shtatë profesionet që konsiderohen si ndër më të këqijat:

Masturbues kafshësh

animal-masturbator

Pastrues kanalesh

worst-jobs-sewer-cleaner

Balsamues kufomash

embalmers

Zhytës në ujërat e ndotur

hazmat-diver

Entomolog forenzik

forensic-entomologist

Hulumtues mushkonjashmosquito-researcher

Mbledhës i kufomave të kafshëve në rrugëroadkill-collecting

Interesante