18:43, 12 Janar 2018

Puna për të gjithë ka momente kur kthehet në rutinë.

Edhe punëtorët më të mirë i kanë të pashmangshme momentet jo të mira në punë.

Arsyet janë të shumta. Por të shumta janë edhe gjërat që mund t’i bëni për të ndryshuar disponimin tuaj për mirë – dhe jo vetëm tuajin por edhe të kolegëve përreth.

  1. Ejani në punë me disponim të mirë
  2. Menaxhoni me energjinë tuaj, ashtu si menaxhoni me kohën tuaj
  3. Shpenzoni kapacitet tuaja me karar
  4. Bëhu energjik/e
  5. Kupto çfarë dëshiron
  6. Zbulo cilat janë qëllime tuaja në punë
  7. Largohu nga personat me energji negativ.

klankosova.tv