13:27, 11 Nëntor 2017

Shqiptarja Tina Rama ka provuar fatin e saj në audicionet e shout “The Voice” në Holandë, përcjell Klan Kosova.

Ajo kishte përzgjedhur këngën “Issues” nga Julia Michaels.

Krejt në fund të performancës së saj, tre nga katër gjyqtarët e “The Voice” vendosën t’ia japin besimin Ramës dhe shtypën butonat e tyre.

Mbetet të shihet në vijim se sa larg do të shkojë ajo në këtë kompeticion.