22:22, 4 Mars 2017

Izmir Smajlaj ka shkruar historinë.

Atleti shqiptar ka triumfuar në kategorinë e kërcimit së gjati në kampionatin europian atletikor në sallë, që po zhvillohet në Beograd, me rekordin e ri shtetëror 8.08 metra, njofton Klan Kosova.

Kur është bërë prezantimi i garuesve, publiku beogradas ka fishkëllyer kur radha i ka ardhur Smajlajt, mirëpo ai iu është përgjigjur në mënyrë patriotike duke e bërë me duar shqiponjën dykrenare dhe duke e potencuar shtetin e tij në fanellë.

 

Videon mund ta shihni më poshtë.

 

 

 

 

 

Interesante