9:15, 12 Tetor 2017

Çdo grua e di sa e vështirë është që gjithmonë të jetë e përsosur dhe sa kohë dhe përpjekje duhet shpenzuar për këtë gjë, transmeton Klan Kosova.

Për fat të mirë, ekzistojnë disa lloje të truqeve që mund t’ia bëjnë jetën më të lehtë çdo gruaje.

Shikoni më poshtë se cilat janë ato:

Me maskarë mund të fshihni flokët e thinjura

Dredhat natyrale mund të bëhen edhe në këtë formë

Me brushë të dhëmbëve mund t’i shtoni volum flokëve

Vaji “Lavender” do ju japë volum qerpikëve

 

 

 

Interesante