21:00, 13 Mars 2018

Çdo ditë po shpiken pajisje të reja dhe ndonjëherë na duket se më asgjë nuk mund të na impresionojë. Por, në realitet, nuk mund ta harxhosh kreativitetin – nuk mbaron kurrë.

Ne e bëmë një listë me disa shpikje brilante që mund të zgjidhin pothuajse të gjitha probleme.

Pajisja që dallon produktet fallco

Makinë që palos rrobat

Tenda e gjumit

Bluzat me ngrohës

Maska që të mundëson të marrësh frymë brenda ujit

Çantë dhe karrige

Xhaketë dritëlëshuese

Këpucë për adhuruesit e uiskit

Goma pa ajër