21:00, 12 Shtator 2017

Që kur uragani Harvey sulmoi Teksasin, bëri dëme të paimagjinueshme. Dhe kur një stuhi e tillë ndodh, menjëherë të shkon mendja tek njerëzit që jetojnë në zona të prekura dhe pasuritë e tyre, por shumica priren të harrojnë rreth kafshëve.

Ka pasur shumë përpjekje shpëtimi, dukë përfshirë Gardën Kombëtare, të cilët kanë qenë të fokusuar në shtëpimin e njerëzve, por fatmirësisht janë edhe disa organizata dhe individë të guximshëm që morrën përsipër iniciativa për të ndihmuar sa më shumë kafshë të jetë e mundur.

Më poshtë ju sjellim disa prej tyre:

All animals were saved

Gepostet von Chance Ward am Montag, 28. August 2017

Interesante