15:31, 12 Janar 2018

Me rastin e vdekjes së korifeut të valles shqipe, Rexhep Çeliku, AKKV “Shota” i ka dërguar telegram ngushëllimi familjes Çeliku, TKOB dhe Ansamblit Popullor: