13:00, 19 Korrik 2017

Shpesh njerëzit mendojnë se secili frutë mund të ju ndihmojë në humbjen e peshës.

Por jo nuk ndodh kështu.

Disa prej tyre përmbajnë shumë sheqer – pothuajse sa një çokollatë.

Më poshtë e keni listën e frutave që duhet shmangur dhe të atyre që mund t’i përdorni kur jeni në dietë.

klankosova.tv

Interesante