20:35, 7 Nëntor 2017

Objekti i shoqërisë kulturore artistike “Agimi” në Prizren dhe veprimtaria e shoqërisë hyri në listën e trashëgimisë kulturore e në mbrojtje të përkohshme nga ministria e kulturës.

Kronikë nga Rilind Matoshi.